Sportsnytt uke 11


Det er dessverre ingen resultater å rapportere om denne uken, men litt diverse info. kan vi jo meddele allikevel.
TEAM NORWAY:
NBF sitt såkalte landslag Team Norway med unge utøvere hadde samling siste helg.
Det er hyggelig å meddele at hele tre av disse er fra Asker og Bærum Motorsport.
Marcus Påverud(16): Marcus satser på racing og skal i år kjøre en ny serie. Det blir i år en langdistanseserie med en Honda Civic TC-R. Første løp i serien blir i Østerrike 7-8.april.
Sindre Furuseth(23): Sindre kjører rally og kjørte mest i utlandet i fjor og det kommer han til å gjøre i 2017-sesongen også. I år skal han kjøre asfaltrundene i det britiske juniormesterskapet + noen utvalgte rally i Europa, primært på asfalt. Opel Adam R2 blir det på Sindre i år. Han er også påmeldt Hurumsprinten i denne bilen, men står foreløpig på venteliste.
Marius Nakken(23): Marius er på «lån» i klubben i 2017 frem til de får organisert en klubb i Ålesundområdet. Han driver med racing og har allerede debutert denne sesongen da han kjørte et 24-timers løp i Dubai i januar.
LØP I UTLANDET(RALLY)
Hvis noen ønsker å kjøre utenlands i løpet av sesongen så kan John Haugland hjelpe til med rimelige løp nedover i Europa der ofte arrangør dekker både start og opphold. Foreløpig har John gode kontakter til løpene:

 • Rally Bohemia(Tsjekkia) 1-2.juli
 • Thüringen Rallye(Tyskland) 5-6.august
 • Lausitz Rallye (Tyskland)2-4.november

Ta kontakt med John Haugland hvis interesse:  john@hauglandmotorsport.com  / Tlf. 69836054 / 90052428
LØP I UTLANDET(CHALLENGE)
John Haugland kjenner alt og alle i Tsjekkia, her har han et forslag til løp for primært Challengebiler:

 • Prag Revival Rally 28-30 april.
  Bilene må være eldre enn 1990, og må ikke ha bur. Arrangøren vil gjerne ha med norske førere, og tilbyr gratis start og overnatting, og kanskje litt til. John disponerer en Opel Rally Kadett til gratis utlån. Til en fører med et navn fra rally, som er kjent i Tsjekkia, Internasjonalt eller gjerne fra Rally Bohemia/Skoda Rally.  John skal kjøre en Skoda 130 LR replica for tredje året.
  Det pleier å være ca. 170 deltagere, de deltagende bilene er som et museum, alt fra Trabant til Ferrari og Skodaer i alle slags utførelser. Massevis med hyggelige folk, det er et show-løp, basert på å finne tids og passeringskontroller med 12 korte spesialprøver som er for show, og har liten innflytelse på resultatet.
  Start på Vencelplass fredag ettermiddag, mål i Praha søndag ettermiddag, to nattopphold på det samme hotellet i Teplice. Totalt ca. 600 km. Egen klasse for utlendinger. Utlendingene i fjor var fra Polen, Østerrike, Tyskland, Italia og Frankrike.
  Hvis dette er av interesse for noen i klubben kontakt John Haugland

Mvh
Preben Berg
Asker og Bærum Motorsport
0047 90074755