Sportsnytt uke 10

Vinteren er på hell, noen utøvere her hjemme(rally) tar en liten pause før grus-sesongen starter.
Andre brenner det skikkelig for om dagen da flere andre grener nærmer seg sesongstart.
Kan for eksempel nevne Racingfører Marcus Påverud som har hatt noen fine dager i Italia der han har fått testet sin nye Honda (se separat artikkel).
Vi har ellers hatt Molly Pettit på langtur til Mexico der hun var WRC-kommentator. På den andre siden av dammen var også Bernt Kollevold som fulgte EVEN-teamet og deres svenske fører Tidemand.
RESULTATER:
RALLY:
I Dalarna i Sverige går alltid det populære LBC-Ruschen av stabelen i mars. Denne gangen var det hele 222 biler påmeldt deriblant mange norske team. Fra oss stilte Runar Pedersen og sønnen Christoffer Pedersen til start i sin Ford Fiesta R2. Det begynte derimot litt trått for våre da intercomen ikke ville fungere, etter å ha slitt med dette i starten av løpet fikk de låne reserveløsningen til den norske føreren Storsveen. Men den fikk de heller ikke til å virke da den hadde dødt batteri. Men batteri hadde en annen norsk fører, nemlig Steve Røkland i hanskerommet på sin løpsbil. Etter at dette ble løst fikk de kjørt resten av løpet uten problemer og var storfornøyde med veier og løpet generelt. Totalt endte de på 87.plass og 33.plass i klassen.
Mvh
Preben Berg
Asker og Bærum Motorsport