Sportsnytt jula 2018

Først vil klubben takke alle som bidro til at åretsårsavslutning/julebord på Geilo nok en gang ble en suksess. 90 festglade medlemmer og ikke-medlemmer hadde en hyggeligavslutning med premieutdelinger av ulik sort. Vi gleder oss allerede til neste års avslutning.

Nå er det bare noen dager igjen av 2018 og sesongen 2019starter om noen få dager. Klubben vil med dette ønske alle våre medlemmer en riktiggod jul og lykke til med en en fartsfyllt 2019-sesong.

MEDLEMSKONTINGENT 2019:

Det vil nå i de nærmeste dager bli sendt utbetalingsinformasjon på appen til Cardskipper. Vi ønsker at dere venter til januar før dere betaler. For de som ønsker å betale på «gamlemåten» på giro og fåmedlemskort i posten så må man gi undertegnede beskjed. Det vil da bli sendt ut fra kontoretpå nyåret. Medlemskontingenten må være betalt for å få lov til å stilletil start i løp og ikke minst for å få poeng i våre egne mesterskap.

MARKEDSUNDERSØKELSE !!!!!!:

Klubben ønsker å stille dere medlemmer noen ulike spørsmål om hva klubben kan gjøre for å bli bedre for dere medlemmer. Håper at så mange som mulig går inn pålinken og setter av 5 minutter til dette. 

Link til markedsundersøkelsen…. se facebook siden eller lim med deg dette inn i din browser. (dårlige hyperlink skills hos sideadministrator 🙁 )

KLUBBMESTERSKAP 2019:

I Rally og Sprintrally vil alle løp fra og med Romjulsrallyvære poenggivende, men det er kun de fire beste løpene i sesongen pr. fører eller kartleser som blirtellende. Vårt eget løp Sprintrally Revetal gir dobbel poengsum. I Bilcross vil det bli satt opp en liste på 8-10 løp somskal være poenggivende. Her vil de fire beste løpene bli tellende. Ta kontakt med Anne Grethe Johnsen (annegjoh@hotmail.com) hvis det er enkelte løp man ønsker å ha inn i terminlisten.

I andre grener vil man følge NM-stillingen til NBF eller andre aktuelle cuper.

Funksjonærmesterskapet vil i år ha de samme løpene somtidligere + sprintrally Revetal. Dvs. våre egne Challengeløp, Sigdal, Finnskog, Sørland, Aurskog, Revetal og Hedemarken.

Mvh

Preben Berg

Asker og Bærum Motorsport

0047 90074755