Sportsnytt 13-15.april

Våren er her. Selv om det fremdeles er snørikt mange steder så ser det ut som både sprintrally på grus og bilcross starter opp førstkommende helg. Og det er heller ikke lenge til racingfolket her hjemme er klare for årets debut.

MEDLEMSKONTINGENT:

Til informasjon så ble det forrige og denne uken sendt ut giro og medlemskort til alle som ikke har betalt tidligere denne vinteren. Håper alle får betalt denne så fort som mulig.

Dette er hovedinntektskilden til Asker og Bærum Motorsport og vi er svært avhengig av at alle betaler denne.

FUNKSJONÆRHJELP:

-Det er tidligere sendt ut informasjon om TK-funksjonærhjelp til Rally Sørland den 5.mai. Vi har nå blitt 14 stk. noe som er bra.

Melder allerede nå om at vi trenger også TK-hjelp til Aurskog-Høland Rally 2.juni.  Ønsker tilbakemeldinger allerede nå om hvem som har mulighet. Send info til post@abmo.no

GRASROTANDEL:

Vi trenger flere grasrotgivere!

Vi ønsker å være en motorsportklubb for alle. Derfor ønsker vi å holde kostnaden på et lavest mulig nivå. For å klare dette er vi avhengig å få inn eksterne midler. Her er grasrotandelen en viktig bidragsyter. Vi oppfordrer derfor alle til å bli grasrotgiver. Fra 01. januar 2018 ble Grasrotandelen økt fra fem til sju prosent. Det har mye å si for en motorsportklubb som oss.

 Om grasrotandelen

Siden Norsk Tipping ble etablert har hele overskuddet gått til samfunnsnyttige formål. Grasrotandelen gir deg som spiller mulighet til å være med å bestemme hva noe av overskuddet skal gå til. Du kan nå velge hvilket lag eller forening som får syv prosent av din spillerinnsats. Det vil si at dersom du spiller Lotto for hundre kroner går syv kroner til din grasrotmottaker. Og best av alt, din innsats, premie eller vinnersjanse vil ikke reduseres!

Hvordan kan jeg bli grasrotgiver?

Du må være kunde hos Norsk Tipping for å bli grasrotgiver. Du kan tilknytte deg en grasrotmottaker hos en av våre kommisjonærer eller logge deg inn på nettsiden til Norsk Tipping. Du kan søke på grasrotmottakere her:

https://www.norsk-tipping.no/grasrotandelen

Søk opp ønsket grasrotmottaker (Asker og Bærum Motorsport) og velg “tilknytt”. Du kan når som helst bytte grasrotmottaker.

RESULTATER/RAPPORT:

CHALLENGE:

Sommersesongens første løp i Norge gikk av stabelen denne helgen. Ved den gamle Hoveleiren på Tromøya i Arendal var basen for årets Challenge sør. Med sin fine Toyota Starlet stilte Svein Petter Silseth med Ole Andresen i høyresetet. Etter fin kjøring kjørte de inn til fjerdeplass totalt og en fjerdeplass i Sportklassen.

I Expertklassen var det et hyggelig gjensyn med Aasmund Kleve. Med sin Volvo 142 ble comebacket en sjetteplass totalt og seier i klassen. Vi gratulerer!

 

AUTOSLALOM:

I sammenheng med Challenge Sør var det innbudt en gjesteklasse for å kjøre ferdighetsetappen. Vi regner den her som Autoslalom. Svein Ludvigsen kjørte inn til seier i denne klassen med sin Ford Fiesta. Vi gratulerer!

 

RALLY:

En som reiste nesten så langt det går an å dra fra Norge var Mads Østberg. Han kjørte Otago Classic Rally på New Zealand. Med en Ford Escort RS1800 ble det en brutal start da man allerede etter 2,5 km på ss1 røyk mellomakslingen. Bilen ble fikset og de fikk kjørt ettermiddagens etapper. Her vant de fire av seks fartsetapper og ville nok ha ledet klassen om alt hadde fungert.

På dag 2 startet det på nesten samme måte da noe teknisk i drivverket stoppet dem allerede den andre etappen. Akkurat som dagen før så fikk de fikset det og fikk kjøre de siste etappene. Her ble det nok en gang satt etappeseire og Mads fikk markert at han også kan være rask med tohjulstrekker.

Totalt sett ble det brutt løp, men allikevel en morsom tur til andre siden av kloden.

Mvh

Preben Berg

Asker og Bærum Motorsport

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.