Vårstart på sportsnytt fra klubben

Hei

Etter et par ukers pause så starter vi opp med en Sportsnytt igjen.    Selv om det fremdeles er mye snø igjen på det meste av Østlandet så starter de fleste grenene nå de nærmeste ukene så da blir det nok ukentlige Sportsnytt fremover.

Er det info. om løp , testinger, resultater eller annet dere ønsker at vi skal meddele utover sesongen så send noen ord til post@abmo.no

MEDLEMSKONTINGENT:

I år har vi for første gang forsøkt å sende medlemskort og betaling via en app på mobilen. For mange har dette fungert veldig bra, mens andre har hatt litt større utfordringer med dette.

Det er fremdeles mange som ikke har betalt sin medlemskontingent og mange av disse har allerede kjørt flere løp i vinter. Dette er ikke bra, men vi håper flere skynder seg å gjøre det nå.

Aller helst så gjør man det via mobilappen, hvis man ikke får til dette kan man betale direkte til klubbens kontonummer 1503 84 96864 (450,- 18 år og eldre) (250,- inntil 18 år). Hvis man ønsker giro og «gammeldags» medlemskort tilsendt så gi beskjed til post@abmo.no

Dette er hovedinntekten til klubben og selv om mange ikke skal kjøre før senere på sesongen så ønsker vi at alle (utøvere og støttemedlemmer) innbetaler denne kontingenten så fort som mulig.

TEAM NORWAY:

Asker og Bærum Motorsport har nå tre førere på «landslaget». Team Norway er tittelen på denne gruppen av eliteutøvere innen motorsport.

Vi gratulerer Marcus Påverud(Racing), Marius Nakken(Racing) og Mads Østberg(Rally) som representerer klubben i denne elitegruppen.

RESULTATER:

 CHALLENGE:

Våren er nok kommet lenger til Danmark enn her i Norge så Anders Grøttum og bror Jørn Grøttum dro nedover sist helg. På fredagen ble det kjørt «fredagsløbet». Her endte brødrene på en 8.plass i expertklassen. På lørdagen stilte de opp i Michaels Automobiler Classic i sin Opel Kadett GT/E. Her var det større og sterkere deltagelse i expertklassen og de endte på en 14.plass på krevende danske challengeveier.

RACING:

Det ble en knalldebut for Marcus Påverud i den europeiske GT4 serien. To førere deler på en bil og sammen med sin spanske teamkollega startet de lørdagens løp fra 15.startposisjon. Men Marcus og co avanserte oppover listen og kjørte til slutt inn til en 5.plass i sin Mercedes AMG GT4.

På søndagens løp startet Marcus fra 24.startposisjon , men fikk raskt avansert i feltet. Da det kun gjensto fem minutter av løpet fikk bilen store bremseproblemer og måtte dessverre bryte. De lå da på 13.plass, men resultatlisten viser dessverre da en 36.plass til slutt.

Til tross for problemene på slutten var dette løpet meget oppløftende foran videre kjøring denne sesongen.

RALLY:

På krevende franske asfaltveier fant vi Ola Fløene. Sammen med svenske Emil Bergkvist kjører de årets JWRC og denne helgen var det Rally Korsika som stod på planen. I sin Ford Fiesta R2T fant de fort et tempo som lå høyt oppe i klassen. De lå lenge på en fjerdeplass og knivet med en ire og en annen svenske om tredjeplassen. Det var lite å gjøre med to franskmenn øverst, men til slutt kapret den norsk-svenske duoen tredjeplass i klassen og tok med seg mange viktige poeng i mesterskapet.

Mvh

Preben Berg

Asker og Bærum Motorsport

0047 90074755

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.