Sportsnytt helgen 12-14.januar

Hei

-Sist helg arrangerte Asker og Bærum Motorsport «Vinter Challenge 2018» Med base på Hokksund og en løype som strakk seg oppover Sigdal og nedover til Liertraktene ble det mange store utfordringer for deltagerne. Skikkelige vinterforhold gjorde sitt til at dette ble et meget bra arrangement.

Må også takke alle våre funksjonærer som trofast hjelper oss til å få arrangert et slikt løp. Må informere om at bare til et slikt Challengeløp er det 35-40 personer som hjelper til under løpet for å få alt i havn.

Tusen takk alle sammen!!

-Til helgen er det Sigdalsrally og det er gledelig at mange av våre førere og kartlesere er påmeldt. Funksjonærstaben er også tilstede og skal ha TK-ansvaret for ss5 Finnerud.

Vi sees der!

RESULTATER/RAPPORT:

CHALLENGE:

Leif Arne Neset som er en av klubbens mest aktive utøvere i både Challenge og Rally åpnet sesongen med Vinter Challenge 2018. I en Porsche 911 var de best på førerprøvene, endte på andreplass totalt og vant A-klassen(Expert). Hele klubben gratulerer!

Klubben tok nok en klasseseier i B-klassen(Sport) ved Kjetil Engan som fører. Med en VW Golf GTi kjørte de inn til femteplass totalt.

 

 

Anders Grøttum og Jørn Grøttum tok nok en gang ut sin fine Opel Kadett GT/E. Denne gang endte det med femteplass i Expertklassen og en 8.plass totalt.

 

 

I C-Klassen(Touring) hadde vi en Jaguar X-Type Sport på startstreken. Kjell Selvik som fører kjørte inn til 10.plass i klassen og en 24.plass totalt.

 

 

I sin meget strøkne Porsche 912 startet ekvipasjen Rolf Ingar Schou og Ole Andresen. I en bil uten vifte og varmeapparat og litt lett underkjølt regn utenfor ble det dessverre null sikt og de valgte derfor å bryte løpet.

 

Mvh

Preben Berg

Asker og Bærum Motorsport

0047 90074755

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.