SPORTSNYTT. Resultater fra helgen 29.des-31.des

Hei og godt nytt år til alle sammen!

Sesongen har allerede startet med et lite rally. Fremover nå er det stort sett challenge og rally det går i mens utøvere i de andre grenene skrur og forbereder seg til sin sesong senere i år.

DIGITALT MEDLEMSKORT:

I går fikk alle våre medlemmer vi har kontaktinformasjon på oversendt på SMS eller mail en app der man laster ned sitt digitale medlemskort.

Dette kortet brukes til innsjekk på løp. Foreløpig har dette en utløpsdato på 31.januar, men det vil komme betalingsinformasjon snart.

Når da betalingen av medlemskontingenten er i orden vil utløpsdatoen endre seg til 31.desember.

Innføringen av dette forenkler administrasjonen veldig for klubben og vi slipper store utgifter i porto.

Vi håper det fungerer bra for dere som medlemmer også, hvis det er noen som har problemer så send en mail på det.

FUNKSJONÆRHJELP:

-Det er tidligere sendt ut informasjon om funksjonærhjelp til ulike arrangement. Dessverre er det dårlig tilbakemelding.

Vi trenger hjelp til vårt eget arrangement Vinter Challenge 13.januar med base på Hokksund. Har man mulighet til å hjelpe til med en post så gi en tilbakemelding så fort som mulig!

-Vi skal også hjelpe arrangørene av Sigdalsrally 20.januar og Rally Finnskog 3.februar. Vi trenger flere til å hjelpe oss med TK-hjelp også her.

Gi tilbakemelding!

GRASROTANDEL:

Vi trenger flere grasrotgivere!

Vi ønsker å være en motorsportklubb for alle. Derfor ønsker vi å holde kostnaden på et lavest mulig nivå. For å klare dette er vi avhengig å få inn eksterne midler.

Her er grasrotandelen en viktig bidragsyter. Vi oppfordrer derfor alle til å bli grasrotgiver. Fra 01. januar 2018 økes Grasrotandelen fra fem til sju prosent. Det har mye å si for en motorsportklubb som oss.

Om grasrotandelen

Siden Norsk Tipping ble etablert har hele overskuddet gått til samfunnsnyttige formål. Grasrotandelen gir deg som spiller mulighet til å være med å bestemme hva noe av overskuddet skal gå til. Du kan nå velge hvilket lag eller forening som får syv prosent av din spillerinnsats. Det vil si at dersom du spiller Lotto for hundre kroner går syv kroner til din grasrotmottaker. Og best av alt; din innsats, premie eller vinnersjanse vil ikke reduseres!

Hvordan kan jeg bli grasrotgiver?

Du må være kunde hos Norsk Tipping for å bli grasrotgiver. Du kan tilknytte deg en grasrotmottaker hos en av våre kommisjonærer eller logge deg inn på nettsiden til Norsk Tipping. Du kan søke på grasrotmottakere her:

https://www.norsk-tipping.no/grasrotandelen

Søk opp ønsket grasrotmottaker (Asker og Bærum Motorsport) og velg “tilknytt”. Du kan når som helst bytte grasrotmottaker.

RESULTATER/RAPPORT:

RALLY

Selv om løpet gikk 29.desember i fjor ble 2018-sesongen startet med Romjulsrally. Med masse snø og fint isdekke var rammen rundt løpet veldig bra.

Et snøfall kvelden før løpet gjorde at Anders Pettit Grøndal som startet først måtte «spore» litt for alle. Han og Roger Eilertsen hadde liten  konkurranse og tok tetplasseringen kanskje fort. Før siste prøve fant de ut at de hadde litt lite bensin på tanken. De tok det det derfor helt piano på siste prøven, kjørte i roadmodus og kom seg sikkert i mål til tross for litt tidstap på ss6. Det ble allikevel en super start på sesongen med totalseier i Romjulsrally. Klubben gratulerer!

Med sin Subaru Impreza STi fikk Runar Pedersen det til å stemme bra denne lørdagen. Det var en sekundfight om klasseseieren hele dagen, men til slutt ble det andreplass i klassen og tredjeplass totalt.

I nasjonalklassen var denne gang Anders Wangen kartleser i en Volvo 240. Her ble det også kjørt fort og Anders havnet til slutt på en sterk 4.plass i klassen og en 11.plass totalt.

 

Frisk satsing var det på Kristoffer Bekkemellem. Dessverre så ble han og Marie Hofsløkken berørt av ulykken på ss2 og havnet derfor langt ned i feltet. Noe rart var det at de ikke fikk sin normale servicetid på service med sin Ford Fiesta R2, men ble sendt raskt ut igjen for å få de langer frem i feltet. Samme hva så kjørte de fort i dag og havnet på andeplass i klassen og 19.plass totalt.

 

Comeback etter et par års pause gjorde Georg Gjertsen i sin gule Renault Clio Ragnotti. Litt småproblemer med starteren gjorde At de måtte dytte i gang på service blant annet, men selve kjøringen var ikke glemt og de havnet på femteplass i klassen og 26.plass totalt.

Til tross for at Christoffer Pedersen hadde noen små-problemer med et brekk som hang seg på så fungerte kjøringen bra. Han kjørte inn til tredjeplass i klassen og en 29.plass totalt i sin Ford Fiesta R2.

 

Leif Arne Neset satt denne fredagen i høyrestolen til en debutant. I sin Nissan Almera kjørte de sikkert til mål som er en fordel som debutant, kjørte inn til femteplass i klassen og en 42.plass totalt.

På bruttlisten finner vi dessverre Christian A Selmer. Han og Anita Selmer kjørte gjennomkjøringen, men hans Ford Fiesta R5 ble dessverre ikke ferdig skrudd sammen til start og de måtte dessverre gjøre vendereis.

En som meldte seg inn i klubben kun tre dager før Romjulsrally var Espen Ruud. Etter å ha avsluttet sin mekaniker-karriere i Hyundai Motorsport i 2017 skal han nå delta litt på hjemmebane. Denne gangen var det som kartleser i en Citroën C2 R2 Max. Dessverre hørte de ulyder fra motoren allerede på transporten til ss1 og valgte å bryte.

 

Mvh

Preben Berg

Asker og Bærum Motorsport

0047 90074755

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.