Sportsnytt Asker og Bærum Motorsport uke 47

Hei, denne uken blir det en del informasjon fra klubben.

JULEBORD/ÅRSAVSLUTNING/PREMIEUTDELING:

Nå er det ikke lenge til vi møtes på Geilo. 8-10. desember treffes mange av oss på Bardøla for årets årsavslutning. Vi er fremdeles 99 personer, dette er kjempebra, men skulle ønske at vi ble 100 eller flere.

Som sagt tidligere så er det fremdeles mulig å være med på dette. Hotellet har rom ledige til oss fremdeles. Mulighet til å være med fra lørdag til søndag hvis man ønsker det.

Send en mail til post@abmo.no hvis man ønsker å være med. (Innbydelsen er vedlagt)

For de som allerede er påmeldt vil det komme program etc. senere denne uken.

ROMJULSRALLY:

Tidligere år er ikke Romjulsrally tatt med i klubbmesterskapet da det har kommet midt mellom to sesonger. I år er det besluttet å endre på det.

Det vil si at Romjulsrally 29.desember 2017 som er et rally etter tilleggsreglene vil bli tellende i klubbmesterskapet i rally 2018 for både førere og kartlesere.

FUNKSJONÆRHJELP VINTEREN 2018:

Asker og Bærum Motorsport har en tradisjon der både unge og eldre er funksjonærer både på egne og andre klubbers arrangement.

Denne tradisjonen skal vi fortsette med da motorsporten trenger oss frivillige for at sporten skal overleve. Håper derfor at flere slutter seg til og er med og hjelper i ett eller flere løp i sesongen. Dette er viktig!! Er man ny blir man med og ser og lærer.

Funksjonærmesterskapet vil fortsette slik som tidligere.

Under vinteren 2018 trenger vi hjelp til følgende arrangement:

Lørdag 13.januar

Denne lørdagen skal Asker og Bærum Motorsport arrangere sitt eget Challengeløp som heter Vinter Challenge. Basen blir på Hokksund og løpet vil bevege seg i området Øvre Eiker/Modum/Sigdal/Lier. Litt usikkert foreløpig hvor mange man trenger , men interesserte bes ta kontakt på post@abmo.no

Lørdag 20.januar

Dette er helgen for Sigdalsrally. Da skal Asker og Bærum Motorsport hjelpe arrangøren og betjene en fartsetappe. Det vil si at vi har ansvaret for TK ved start og TK ved mål på denne etappen. Er man ny så blir man med og ser og lærer. Interesserte til dette løpet melder seg på til post@abmo.no

Lørdag  3.februar

Dette er helgen for Rally Finnskog. Her blir det også å betjene en fartsetappe og ha ansvaret for TK. Mulighet for overnatting fra fredag til lørdag på Svullrya.  Interesserte til dette løpet melder seg på til post@abmo.no

Fredag 16.februar

Dette er dagen som Rally Sweden starter. På fredagen går det flere etapper i Norge. KNA Kongsvinger skal ha ansvaret for Svullryaetappen. De trenger hjelp til spesielt vaktmannskaper, men er man erfaren kan det være man kan hjelpe til på TK. Interesserte her bes ta kontakt med Per Gunnar Aarnes på mail: pgaa71@gmail.com eller 934 29 938.

Mvh

Preben Berg

Asker og Bærum Motorsport

0047 90074755

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.