Sportsnytt. Asker og Bærum Motorsport. 26-29.oktober.

Hei, en ny helg er over og som vanlig noen resultater og annen informasjon å rapportere om lenger ned.

70 ÅR!

Vår ekspert i Historisk racing,  Jon Asakskogen, fyller 70 år denne uken. Hele klubben gratulerer!

OSLO MOTOR SHOW

Noen av våre utøvere stilte til start i det showpregede løpet i bakgården på Lillestrøm. Marcus Påverud stilte opp med sin GoKart og viste at han fremdeles kan ratte den doningen med imponerende tempo. Inne i depotet stod hans Honda Civic TCR til utstilling.

Jarle Lippert med datter Malin Lippert i høyrestolen kjørte sin BMW M3 i rallyklassen 2WD. I samme klasse stilte også Benjamin Ward i sin Nissan Almera GTi(også kalt Knut). Marie Hofsløkken stilte som kartleser denne helgen.

Inne i hallen var det også et par av bilene utstilt. Marius Nakken stilte opp med sin Porsche 911 GT3 som han har kjørt i den tyske Porschecupen. En som også var i hallen med sin bil var Dragfører Rune Løvhaug som stilte med sin Chevrolet.

LAUSITZ RALLYE:

Tradisjonen tro er det flere norske førere som skal kjøre neste helgs Lausitz Rallye i Tyskland. Fra klubben stiller hele fire norske biler.

Med startnummer 1 Anders Grøndal og Roger Eilertsen i sin Ford Fiesta R5. Med nummer 18 stiller Arnt Gustav Olsen med sin Ford Fiesta R5.

Even Moan og Glenn Bjørnrud stiller med sin Subaru Impreza med nummer 24 på døren. Bjørn Bækkevold har tatt turen sørover på nytt og i sin Mitsubishi Lancer Evo9 starter han og Dyre Erling Fredriksen med nummer 26 på sidedøren.

JULEBORD/ÅRSAVSLUTNING/PREMIEUTDELING:

-Må nok en gang minne på årets julebord/årsavsluttning/premieutdeling på Bardøla på Geilo 8-10.desember. Vi har nå passert 90 påmeldte og håper at vi kan bli 100 eller flere. Håper flere melder seg på til post@abmo.no så fort som mulig.

RESULTATER/RAPPORT:

RALLY:

Det ble det dessverre en problematisk avslutning på sesongen for Mads Østberg. Allerede første dagen fikk de problemer med at girkassen låste seg litt mellom girene på sin Ford Fiesta WRC17. De kom seg allikevel gjennom første dag. På dag to fortsatte problemene og det ble såpass store elektriske problemer at de valgte å bryte midt på lørdagen for å forsøke å finne frem til feilene.

De startet på nytt søndag og fullførte Wales Rally, men på grunn av alle problemene ble det til slutt en beskjeden 14.plass i klassen og en 38.plass totalt.

I R5-klassen stilte Marius Aasen i sin Ford Fiesta R5. Sammen med Veronica Engan i høyrestolen ble dette et bra løp for de begge. Til tross for at Marius følte at det var litt «rattrust» den første dagen så hadde de et imponerende bra tempo og utover løpet ble det bare bedre og bedre.  Til slutt kom de i mål på en sterk 8.plass i R5-klassen.

I høyresetet i en Citroën DS3 R5 var Ola Fløene. Sammen med svenske Bergkvist fikk de allerede første dagen to punkteringer og da bilen fikk tekniske problemer senere på dagen måtte de bryte første dag. De fortsatte lørdag og søndag men brøt løpet før den aller siste ss21 av uviss årsak.

Mvh

Preben Berg

Asker og Bærum Motorsport

0047 90074755

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.