Sportsnytt. Asker og Bærum Motorsport, 20-22.okt

BRYLLUP:

-Aller først må klubben gratulere Molly og Anders med giftermålet nå sist lørdag! Ingen tvil om at dere er norges raskeste ektepar! Hele klubben gratulerer!

WALES RALLY

-Det begynner ellers å bli tynnere med løp og resultater nå når senhøsten nærmer seg. Fremdeles noen rallyførere som holder bilene og seg selv varme med litt “ratting”. Vi ser frem til førstkommende helg under Wales Rally GB der bade Mads Østberg, Marius Aasen, Veronica Engan og Ola Fløene representerer Asker og Bærum Motorsport på startlisten

RESULTATER/RAPPORT:

CHALLENGE:

Vår egen klubb arrangerte Stifinner’n tirsdag 17.oktober. Med start og mål ved Vik like ved Sundvollen ble dette en meget hyggelig kveld for både deltakere og arrangør. Noen av våre egne stilte også til start.

Med en tredjeplass totalt i sin fine Opel Kadett GT/E kom brødrene Anders og Jørn Grøttum.

Klasseseier og 8.plass totalt ble det på Rolf Ingar Schou og Ole Andresen med sin Porsche 912. Vi gratulerer!

Stein Hardeng stilte denne gang i sin VW og kjørte inn til 8.plass i klassen og 16.plass totalt.

I en litt mer moderne VW stilte Erik Tandberg og Vidar Holum til start. Knoll og Tott som de kalles endte på en 12.plass i klassen og 23.plass totalt. Etter målgang mente de med et glimt i øyet at turboen ikke var riktig justert……noe som er veldig viktig i Challenge….

RALLY:

Som avslutning på rallysprintsesongen her hjemme i Norge gikk Mjåvann- sprinten på det blide Sørland. Ikke mye pent sørlandsvær å oppdrive denne søndagen da regnet bøttet ned. Jarle Lippert med datter Malin Lippert var på plass med sin fine BMW M3. Etter en knallhard fight kunne de til slutt innkassere klasseseier og en total annenplass på den våte sørlandsasfalten. Vi gratulerer.

Med dette resultat ble også Jarle Lippert klar vinner av rallysprint/sprintrally-mesterskapet for førere. Malin Lippert avanserte opp til en endelig annenplass i mesterskapet for kartlesere.

Mvh

Preben Berg

Asker og Bærum Motorsport

0047 90074755

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.