Bilhobbykonferansen på Oslo Motorshow

Bilhobbykonferansen på Oslo Motorshow ble en suksess for arr. Amcar Norge https://www.sportsvogn.no/…/20/bli-med-pa-bilhobbykonferan…/ Hilberg Ove Johansen har satt sammen et godt program. Programmet startet litt anonymt med: Hvordan vi fremtidens samferdsel påvirke bilhobbyen ved Samferdselsdep. Bak dette innlegget skjulte selveste Kjetil seg som ga en inspirerende åpningstime som virkelig ga løfter om fremtiden. En annen overraskelse var Øyvind Solberg Thoresen fra tørre Opplysningsrådet for Veitrafikken med tema Hvordan ser fremtidens entusiastbiler ut. BRA! Ulf Johannesen NSK oppsummerte med hvordan samler vi ressursene å går vi videre for å styrke bilentusiast miljøet i Norge. Dette ble en super konferansedag på Lillestrøm. Honør til Amcar.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.