Sportsnytt Asker og Bærum Motorsport. Helgen 29.sep-1.okt

Hei igjen.

En ny løpshelg er over. Noen motorsportsgrener har avsluttet sesongen her hjemme, men andre fortsatt holder på en god stund til.
Fremdeles er det flere av våre utøvere i Asker og Bærum Motorsport som er i sving.

STIFINNER’N 2017:
Tirsdag 17.oktober arrangerer Asker og Bærum Motorsport Challengeløpet Stifinner’n. Start og mål blir på Vik like ved Sundvollen. Informer ut i alle kanaler om påmelding til dette løpet. Har man ikke lisens er det mulig og kjøpe engangslisens og fullt mulig å stille med sin egen privatbil.

GRASROTANDEL:
Vil minne dere på at Asker og Bærum Motorsport er registrert hos Norsk Tipping sin grasrotandel. Dvs. at 5% av din innsats når du tipper går direkte til klubben.
Hvis alle som tipper blant våre medlemmer oppgir Asker og Bærum Motorsport hver gang så vil dette utgjøre en sum som tilfaller klubben.
Dette er penger som klubben blant annet bruker til premier, gaver, stipender etc. til våre egne utøvere. Som oftest på Geilo i desember.
Så husk å registrer dette neste gang du leverer inn Lotto/Vikinglotto/Tippekupongen eller andre spill som Norsk Tipping har.

JULEBORD/ÅRSAVSLUTNING/PREMIEUTDELING:
Som annonsert tidligere denne så er det nå mulig å melde seg på ved å sende en mail til post@abmo.no . Helgen er 8-10.desember
på Bardøla Hotel på Geilo. I fjor var det hele 113 personer som var på selve julebordet lørdag kveld. Vi håper på en gjentakelse av dette i år.

RESULTATER/RAPPORT:

BAKKELØP:
Et populært sted å kjøre bakkeløp er i Uddevalla i Sverige. Denne helgen gikk Granatloppet og der var det flere nordmenn
i aksjon. Fra vår klubb var det hyggelig å se Kjell Ivar Åmfelt på start igjen med sin Volvo 244 VOC. Denne gang hadde han med seg sønnen Kristoffer med seg for første gang. I en sammenslått klasse med A-B og C-førere kjørte de inn til en sterk femteplass noe som ville gitt tredjeplass blant C-førerne. Totalt endte de på 28.plass.

Terje Hakkim hadde også tatt turen til Sverige for å kjøre dette bakkeløpet. Med sin Saab 99 EMS ble det en 15.plass i klassen og en
35.plass totalt.

CHALLENGE:
Det ble en meget bra helg for de to teamene fra Asker og Bærum Motorsport som hadde tatt turen helt til sørlandet for
å kjøre Challenge Sørland.
Helt på toppen av pallen og dermed vinnere totalt ble Anders Grøttum og Jørn Grøttum med sin Opel Kadett GT/E.
Hele klubben gratulerer!

Men klubben markerte seg videre med å ta dobbeltseier siden Aasmund Kleve kjørte inn til andreplass med sin Volvo 123 GT.
Hele klubben gratulerer!

RALLY:
En som reiste relativt langt denne helgen var Petter Fausko. Han deltok i Rally Sigtuna i Sverige, Sigtuna er et lite sted litt nord for Stockholm.
Med svensk kartleser gikk det fort på alle fem prøvene denne helgen og med sin Opel Kadett GSi kjørte de inn til en sterk tredjeplass i klassen. Slo blant annet
den tidligere toppføreren Tony Jansson på flere prøver. Og han er fra dette området i Sverige. Totalt ble det en 35.plass.

Mvh
Preben Berg
Asker og Bærum Motorsport
0047 90074755

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.