Sportsnytt fra Asker og Bærum Motorsport. Helgen 8-10.september

Hei
Mange spennende resultater og fine rapporter mottas innimellom, men oppfordrer flere til å sende inn noen få ord om hva som har skjedd i helgene man har deltatt i et løp.
-Denne uken er Marcus Påverud på Vålerbanen sammen med flere andre unge talenter. Dette for å kjempe om tittelen årets Bilsportstalent.
Stå på Marcus, hele Asker og Bærum Motorsport ønsker deg lykke til!
-Minner på nytt om årets årsavslutning/julebord/premieutdeling på Geilo. Hold av helgen 8-10.desember. Nærmere info vil komme.
RESULTATER/RAPPORT:
RACING:
I helgen var det ny runde i Porsche Carrera Cup. Denne gang på Nürburgring i Tyskland. Marius Nakken hadde en meget bra tids- kvalifisering der han kjørte inn til sjette beste tid. I heat 1 hadde himmelen åpnet seg og det var ekstremt mye vann på banen. Til tross for dårlig sikt kjørte Marius seg opp fra 15 startposisjon til  en 11.plass, men så ble han snurret og endte til slutt på 13.plass.
I heat 2 startet han fra 6.startspor. Avanserte raskt opp til en sterk 5.plass. Holdt denne plassen i halve løpet, men så fikk han girkasse-problemer og tapte fart og falt ned til 10.plass i mål. Allikevel var helgens tempo meget bra og Marius ser frem til neste løp som går allerede til helgen.
BILCROSS:
I et lite høstløp på Krabyskogen på Dokka stilte to av våre førere til start. I dameklassen var Mina Sabir på plass med sin Ford Escort. Hun fightet godt med de få damene som var med denne helgen og kjørte inn til tredjeplass i finalen.
Moro å se var at Stian Dagestad stilte til start for første gang denne sesongen.  Litt opp og ned med plasseringene i innledende inkludert en punktering oppi alt gjorde at årets debut endte med en 23.plass i seniorklassen.

RALLY:
Co-driver Ola Fløene var denne helgen på nytt i Tyskland. Denne gangen var det Rallye Niedersachsen som stod for tur. Sammen med svenske Bergkvist holdt de et sterkt tempo med sin Peugeot 208 R5 T16 på ss1, men de klarte å kjøre av 5meter etter mål. Ingen stygg avkjøring, men de havnet ut på gresset og der var det en dyp grøft som de traff med fronten. Skadene var såpass at de dessverre måtte bryte før ss2. Bilen ble reparert og med tidsstraff ble det restart på lørdag. Her holdt de et sterkt tempo og endte til slutt på en 19.plass totalt og fjerde i klassen.
RALLY:
En som imponerte under Kongsvinger Rallysprint var Benjamin A Ward. Med sin Nissan Almera GTI fant han flyten rundt vendinger og sperrebånd på asfalten i Kongsvinger og kjørte inn til annenplass i klassen og 10.plass totalt.
Sportsnytt. Resultater/rapport Asker og Bærum Motorsport. Helgen 8-10.septemberVirkelig spennende var det å se Anders Wangen i venstresetet på Røkland sin Peugeot 208 R2. Han fant fort et bra tempo og kjørte inn til 8.plass i klassen og 12.totalt.
Leif Arne Neset var kartleser i en VW Golf GTI, men han står som brutt på resultatlisten uten at redaksjonen vet årsaken til det.
RALLY:
I Sverige kjørtes det SM-runde. Hit hadde Christian A Selmer tatt sin Ford Fiesta R5 for å fin trening før Rally Hedemarken. Sammen med kartleser Anita Selmer ble det en liten tidsstraff på fredagens kjøring som gjorde at de falt litt bakover på listen. På lørdagen fant de et bra tempo på ukjente veier og kjørte til slutt inn til en sjetteplass i klassen og 17.plass totalt.
RALLY:
I et litt mindre løp i Sverige fant man Kenneth Johnsrød. Han skulle teste sin Mitsubishi Lancer Evo9 i Dalslandstjuren. Kjell Pettersen var co-driver for anledningen. Løpet var litt uvant da det bare var arrangørnoter, men formålet var å teste bilen før Hedmarken. De endte opp med andreplass totalt og i klassen.