Sportsnytt, resultater/rapport 25-27.august

Hei igjen.

Da var siste augusthelgen overstått. Noen rapporter har vi å komme med denne uken også.

Funksjonærhjelp under Rally Hedemarken 23.september:

Asker og Bærum Motorsport skal ha ansvaret for TK start/mål på en av etappene i år også. Foreløpig er det kun 6 som har meldt seg. Vi trenger så mange som mulig til å hjelpe oss med dette funksjonæransvaret. Så meld fra til undertegnede om du kan stille opp.

RESULTATER/RAPPORT:

GOKART(FORMEL K):

For andre gang i år og for andre gang i Molly Pettit sin karriere stilte hun opp i en Gokart. På Rudskogen kartfestival denne helgen stilte hun opp i X30-klassen.

Nå har ikke undertegnede klart å finne noen resultater , men Molly var svært fornøyd med sin progresjon gjennom dagen og da hun i siste racet også klarte å passere noen konkurrenter som har drevet med dette litt lenger ble helgen strålende. Fin gjennomkjøring og trening foran neste helg.

RALLY:

Veronica Engan har vært aktiv de siste ukene. Denne helgen var hun i Estland i høyresetet til unge Oliver Solberg. I Louna Eesti rally la de seg tidlig på annenplass i klassen i sin Peugeot 208 R2. Denne plassen holdt de helt til mål og ble 23 totalt.

RALLY:

Med sin fine BMW M3 har Jarle Lippert mange fine resultater. Under Sydjyskrally i Danmark ble det dessverre lite kjøring. Allerede på ss1 fikk han og kartleser Leif Arne Neset problemer med støtdempere og dekk. De valgte da å bryte.

RALLY:

Debut i et EM-løp gjorde Sindre Furuseth. Barum Rally i Tsjekkia er et krevende tsjekkisk asfaltløp, men Sindre åpnet første dagen forrykende. Mot konkurrenter som har kjørt flere slike løp blandet han seg tidlig inn i tetstriden i klassen i sin Opel Adam R2. Han lå på fjerdeplass og nærmet seg pallplassering da en drivaksel brøt på slutten av første dagen. Det ble da naturlig nok straffeminutter, men de restartet dagen etter og holdt det samme tempoet løpet ut. Plasseringsmessig endte de lenger ned på lista  pga problemene første dagen, men Sindre skal være storfornøyd med tempoet og gjennomføringen denne helgen.

Mvh

Preben Berg

Asker og Bærum Motorsport

0047 90074755

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.