Sportsnytt, Resultater/Rapport. Asker og Bærum Motorsport, 14-16.juli

Hei og fortsatt god sommer.

Fremdeles noen som holder hjulene i gang og her følger en liten rapport. Dette blir siste sportsnytt nå i ferien da undertegnede skal om noen få dager endelig ta seg litt sommerferie.

For de som kjører noe de nærmeste sommerukene så er det bare å sende inn resultater/rapporter så kommer det inn i neste sportsnytt som kommer i midten av august.

God sommer!

RESULTATER/RAPPORT:

BILCROSS:

Norges største bilcrossløp gikk denne helgen på Fuglehaugen på Gol. Goldagsløpet er et meget populært løp som trekker til seg førere fra land og strand.

Julie Taje stilte til start i dameklassen med sin VW Golf. I dette løpet er alle de raskeste damene på plass og Julie fikk god erfaring i tøffe heat. Hun startet med en 5.plass i heat 1. I heat 2 avanserte hun og tok en 4.plass.

I heat 3 tro Julie skikkelig til, hun lå an til 2.plass da hun fikk en konkurrent i venstre bakfanger og en midt på. Hun ble da kjørt av banen og det ble dessverre en nullpoenger.

På søndagen skulle fjerde omgang kjøres og her ble det en meget bra tredjeplass. Dessverre var det ikke nok poeng til en finaleplass, men hun ser nå frem til damelandsfinalen senere i år. Dessverre så må hun lete etter ny bil da det ble bud på Golfen hennes og en annen eier dro avgårde med den.

RACING:

En som flittig deltar på asfaltbaner rundt i norden er Jon Asakskogen. I midten av juni kjørte han Velodromloppet på Karlskoga. Der var banen oppgradert med litt ny trasè og nye curbs. Jon stilte til start med sin Ford Mustang og kjørte inn til en 7.plass i første omgangen på lørdag.  På søndagen ble heatet flagget av pga. en del blårøyk fra bilene og Jon ble stående med en 9.plass i heatet. Det ble i etterkant funnet en liten sprekk i sveiseskjøten i bunnpanna og dette var nok det som laget litt blårøyk. Dette meldes om at er fikset nå.

Forrige helg var det nok en flott Racinghelg for Jon og co, denne gang på Ring Knutstorp. Nå var det det den nye klassen for året med sin Seven Classic. Her kjører Jon i en klasse med klassede Sevenbiler og noen utradisjonelle åpne biler. Her ble det en 5.plass i første omgang og en 6.plass i andre omgang.

Da ønskes det en riktig god sommer fra Asker og Bærum Motorsport!

Lykke til på alle løp dere er med på!

Mvh,  Preben Berg

Asker og Bærum Motorsport

0047 90074755

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.