Sportsnytt uke 5

En ny helg er over.

-Denne gangen hadde vi utøvere lenger ned i Europa som forsvarte klubbens ære. Challengeløpet Rallye Monte-Carlo Historique er et tradisjonelt løp som trekker flere norske til start og klubben vår hadde med to biler denne gangen.

-Det har også vært mye trening på Solevannet hos Hebbes denne vinteren. Flere av våre utøvere i forskjellige grener er blitt observert runde etter runde på isen i Sigdal. En slik bane må ha en ansvarlig motorsportsklubb og her har Asker og Bærum Motorsport tatt den rollen. Det meldes at det er supre forhold for både biler og gokart der oppe nå.

-Må nok en gang minne på at medlemskontingenten for Asker og Bærum Motorsport må betales for at man skal ha lov til å kjøre billøp.

Vi ser fremdeles at flere av våre utøvere deltar i løp uten at kontingenten er betalt. Dette er også viktig for at vår nystartede klubb skal ha midler til å eksistere.

RESULTATER:

CHALLENGE:

Leif Arne Neset hadde denne gangen tatt turen til Monaco for å være kartleser i Rallye Monte-Carlo Historique. I en Porsche 911 S melder de at det er det letteste året på mange år med tanke på forhold. Mange av de norske ønsket seg mer snøvær. Neset og co kjørte inn til en sterk 22.plass totalt.

Noen som startet friskt var Kjetil Engan og Bjørn Lie. Tidlig i løpet var de helt oppe på 16.plass totalt i sin Ford Cortina GT. Dessverre så klarte de å sette seg litt fast i en snøkant og måtte bruke spadene for å komme seg løs. Tapte bare 5-6 minutter på dette, men da raser prikkene på og de havnet til slutt på en 99.plass totalt.

Mvh

Preben Berg / Asker og Bærum Motorsport / 0047 90074755

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.