Våre aktive

Preben er i full sving med å overføre medlemmene til Asker og Bærum Motorsport, både aktive og funksjonærer, de fleste blir med og nye melder seg inn i tillegg.

Disse ble medlemmer da klubben ble stiftet på Geilo 10 desember 2016: Mads Østberg VM og rallystjerne Adapta, Vidar Holum codriver i Knoll&Tott Rallyteam, Anders Grøndal NM-stjerne Bilbutikken Rally Team.

Og det var nesten 80 som også meldte seg inn samme dag, det var kjempemorro slik at klubben fikk en flying start! Her ser dere den flotte gjengen samlet for siste gang til premieutdeling og klubbmesterskap som NAF Motorsport Asker og Bærum, det var spesielt. Men av asken skal det vokse nye trær og vi er godt i gang.

OBS det arbeides på spreng med å produsere klubbmerker til biler slik at poeng registres i klubbmesterskapet for 2017. HUSK å endre klubb på lisensen og sjekk at arr. skriver ny klubb i deltagerlista. Ny medlemskort kommer, uansett skriver Preben brev til arr. hvem som er godkjent for klubben. Så send inn din innmelding. Og mail til Preben post@abmo.no

 

Les mer hos NBF…